MachinesBG.com

Всичко в света на машините
Дата и час: 06 Сеп 2010, 17:19

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Строителна техника
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2007, 17:54 

Здравейте, сега се регистрирах и както гледам сайта е интересен но мене ме интересува строителна техника. Понеже няма статии ако може и на мене да ми препоръчате линкове или да обмениме информация - и аз имам събрани материали които съм сколнен да споделя с вас :). Визирам кранове - подвижни със средна товароподемност.
Благодаря за вниманието предварително.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Строителна техника
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2007, 19:55 

Имаме материали за този отрасъл, дори по-специално за пазара на кранове, но са малко по-стари. Ако ви е любопитно можем да публикуваме това, с което разполагаме. Дори имаше класация на основните производители на пазара, ако се интересувате ще я публикувам. Пазарът в общи линии не се е променил за 2г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Фев 2009, 16:54 

ПИРЕЛИ ЕООД извършва покривни ремонти хидро изолации с италански материали ремонт на стари и нови покриви покривно тенекежииство битумни керемиди и американски безшевни олуци навеси усвояване на тераси и балкони бързо и качествено изпълнение тел. 0888759133 02/4894462 http://www.pokrivi-adiniks.com

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2009, 22:03 

SiteAdmin написа:
Имаме материали за този отрасъл, дори по-специално за пазара на кранове, но са малко по-стари. Ако ви е любопитно можем да публикуваме това, с което разполагаме. Дори имаше класация на основните производители на пазара, ако се интересувате ще я публикувам. Пазарът в общи линии не се е променил за 2г.

Здравейте! Видях Вашето предложение за инфо и се заинтересувах...Мога ли да Ви моля за информация - какви и колко производители на кранове има в България? Предварително благодаря!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа